Hvem er vi?
Vores bud på et moderne kontorfællesskab

Univate
Kort Fortalt

Nybygget co-working space

Univate er et nyt og topmoderne kontorfællesskab placeret lige ved Islands Brygge metrostation med let adgang til Øresundsmotorvejen, Københavns Lufthavn samt indre by.

Univate deler bygning med Københavns Universitet på KUA3 – også kaldet Søndre Campus.

Univate råder over 5.500 m2 på 3. og 4. sal i bygningen.

Vores løsninger

Univate tilbyder billig leje af kontorer til både helt spæde og nystartede enkeltmandsvirksomheder og til større ambitiøse iværksættervirksomheder.

Har du udelukkende brug for et virtuelt kontor, eller vil du gerne sidde i et kontorfællesskab omgivet af andre ambitiøse iværksættere, er der også mulighed for det.

Vi har også kontorer til leje på Østerbro og Frederiksberg i København.

Fordelagtigt samarbejde

Placeringen på campus har givet os mulighed for at iværksætte en samarbejdsmodel med Københavns Universitet og IT Universitetet, som giver dig og din virksomhed adgang til det danske erhvervsliv, offentlige aktører inden for iværksætteri, investorer og business angels.

Sammen med vores lejere giver det os en helt unik mulighed for at skabe et værdifuldt community, hvor det er muligt at hente og dele viden, finde og opbygge værdifulde relationer, indgå i erhvervsrettede samarbejder osv.

En del af Danmarks største community

Som lejer på Univate bliver du en del af vores community, der dels rummer en lang track record af succesfulde startups, der kan hjælpe med sparring og videndeling, dels en række erfarne virksomhedskonsulenter, der kan hjælpe dig og din virksomhed med funding, vækstprogrammer og professionel rådgivning.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om Univate eller vores øvrige lokationer, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller email:

3917 9444
info@univate.dk

Vi også kontorer til leje på Østerbro og Frederiksberg i København.